Sikkerhet

Sikkerhet

Eldre garasjeporter har ofte foreldet teknikk, noe som kan innebære skjulte farer. Det kan være utvendig wireføring, eller mellomrom mellom de enkelte seksjonene i en leddport. Dette er spesielt farlig for barn, og kan føre til klem- og kuttskader.

For å forhindre denne typen skader, og for å øke sikkerheten, ble det 1. mai 2005 innført en ny produktstandard; EN 13241-1. Det betyr at alle nye garasjeporter skal være utstyrt med fingerklemsikring, sideinngrepssikring og fallsikring. I tillegg til en utkoplingsautomatikk som gjør at porten stanser når den støter på en hindring.

Nesten umulig å få fingrene i klem: Vi har patentert fingerklemsikring som beskytter mot klemskader.

Alle portene vi tilbyr har beskyttelse. Alle ruller på porten er fysisk beskyttet kan ikke skade fingrene, og har tette fjærkasser.

Videre informasjon

Det du har i garasjen er gjerne mer verdifullt enn du er klar over. Derfor tilbyr vi ekstra beskyttelse mot innbrudd med Crawford Superior: SKG-sertifisert Innbruddsbeskyttelse iht. den nederlandske standarden NEN 5096.

Vi tilbyr også maksimal beskyttelse mot personskader. Alle bevegelige deler i Crawford Superior-serien, som trinser, spor og trekkfjærer, er fullstendig tildekket, slik at det ikke er fare for at noen berører dem. I tillegg er panelene i våre leddporter ergonomisk utformet, slik at hvis man skulle berøre bøyningsområdet på panelet mens døren er i bevegelse, blir fingrene skjøvet ut. Og ikke nok med det: Takket være de 42 mm tykke, isolerte panelene sikrer de høy klimastabilitet og optimal varmeisolasjon.

Særlig Crawford Superior gir effektiv værbeskyttelse takket være elastiske tetninger som gjør garasjen vanntett. En ventilasjons-tverrseksjon i gulvtetningen sikrer tilgang til frisk luft ved behov.

Selv om garasjeporten skulle komme til skade, er du på den sikre siden med vår 10 års garanti på absolutt alle portkomponenter.

Som du forstår beskytter våre porter mot tapet av viktige ting: Helse, energi og penger.

 

 

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
480 58 822